Start înscrierilor în cadrul Centrului de performanţă în matematică, susţinut de Fundaţia eMAG prin programul „Hai la Olimpiadă!”

Google+TwitterFacebook

Hai la olimpiada!

Pregătirea de performanţă în matematică, susţinută de Fundaţia eMAG prin programul ”Hai la Olimpiadă!”, îşi va continua activitatea şi în acest an şcolar. Centrul este coordonat de către Departamentul de Matematică al Facultăţii de Matematică şi Informatică de la Universitatea Babeş-Bolyai, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

Cursurile, organizate pe clase, au loc în zilele de sâmbătă (orele 10-12 clasele V-VIII şi 12-14 clasele IX-XII) în săli din Clădirea Centrală a Universităţii Babeş-Bolyai, str. M. Kogălniceanu, nr. 1 şi vor fi ţinute de cadre didactice universitare, profesori de liceu şi studenţi cu rezultate şi experienţă în pregătirea tinerilor capabili de performanţă.

Elevii care doresc sa participe la aceste cursuri sunt rugați să se înscrie pe platforma http://hailaolimpiada.ro/inscriere în perioada 11-24 septembrie 2017.

Testarea, pentru includerea in program a elevilor din clasa a V-a va avea loc in 30.09.2017.

Elevii din clasele VI-XII vor fi selecţionaţi în funcţie de rezultatele de la Olimpiadă şi concursurile şcolare de matematică.

Cursurilor vor începe în data de 07.10.2017.

Persoana de contact: prof. univ. emerit dr. Dorel Duca, e-mail: dduca@math.ubbcluj.ro

fundatia eMAG

Google+TwitterFacebook