Anunţuri din categoria: Anunţuri practică nivel licență

PregătIT pentru mâine!

Platforma Pentalog cuprinde dezvoltare de software, expertiză în inovare şi growth, precum şi soluţii de evaluare, recrutare şi freelancing. Pe lângă implementare, Pentalog furnizează și servicii DevOps, SecOps, DataOps, precum și misiuni de consultanță, pentru clienți din SUA, Franța, Germania, UK, Elveția, Belgia, Austria sau Suedia. “PregătIT pentru mâine!” este programul nostru de pregătire practică, dedicat studenților

DDROIDD Remote Winter Paid Internship

DDROIDD Remote Winter Paid Internship
Vrei sa pui in practica cunostintele acumulate la facultate si sa lucrezi la un proiect real? Daca raspunsul este DA, atunci te asteptam la DDROIDD. :-) Iti oferim un program de internship platit, care va incepe in februarie 2022 si pe parcursul caruia vei acumula cunostinte pe partea de: Frontend Development, Backend Development sau QA Automation, in functie de directia pe care o vei alege.

ComputaCenter Internship 2021

ComputaCenter Internship 2021
Computacenter is a leading independent technology partner that operates in over 70 countries. Our ambition in Romania is to gather a team of 500 professionals in the next 5 years. We are headquartered in Cluj-Napoca and we offer a full remote internship. Computacenter Romania is probably the best combination between a large, stable company and a young, ambitious one.

Practica in universitate

Studentii care nu au reusit sa isi gaseasca un loc la companiile partenere pentru a isi face practica de specialitate sunt rugati sa se conecteze pe TEAMS cu codul 2r3o0d8. Cei care doresc sa faca practica in universitate vor primi proiectele de practica in perioada 10-16 Octombrie 2021. Proiectele de practica vor fi implementate in

Artsoft Internship 2021

Artsoft Internship 2021
ArtSoft Consult is engaged in the internship program organized in collaboration with Babeș-Bolyai University (BBU). We have 6 open positions this year for the NodeJS and Typescript traineeship. You can apply if you are in the second or third year of study or at the masters' program at BBU. At ArtSoft Consult we believe in solid and constant growth. We are a company where challenging ideas and young talents are welcome.

Internship plătit AROBS pe Embedded C

AROBS organizează un internship plătit pe Embedded C în cadrul diviziei de automotive. La adresa următoare este disponibil un material video de promovare a acestui internship: https://we.tl/t-uYlqt9GFu4 Este disponibil un număr mai mare de locuri pentru internship, deci șanse semnificativ mai mari pentru toți studenții eligibili (aflați în ani terminali). Pe parcursul internship-ului aceștia vor

Practicăm EXcelența (PEX) – program de practică în diverse tehnologii

Practicăm EXcelența (PEX) – program de practică în diverse tehnologii
NTT DATA – parte a NTT Group, este un integrator de servicii IT cu prezență globală și sediul central în Tokyo. Sprijinim clienții în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business și digitalizarea serviciilor IT. Suntem dedicați pe termen lung succesului clienților noștri și îmbinăm acoperirea globală cu prezența

Principal 2021 Internship

Principal 2021 Internship
This is your chance to start your career in IT and reach your full potential! Our IT traineeship enables you to focus your career in a direction that suits to your talent and passion.

Lynx Solutions Summer Practice 2021

Lynx Solutions Summer Practice 2021
We are seeking adventurous interns. If you are an IT student and you would like to be smarter and wiser and work on real projects, you are our guy! Join our 1 month, 6hours/day summer practice and find out more about a programmer’s “life behind the scenes”, be a part of a company’s journey.

IT Labs Internship 2021

IT Labs Internship 2021
In atentia studentilor de la sectiile de Informatica, Informatica engleza, Informatica maghiara, Informatica germana, Matematica informatica. IT Labs cauta colegi care sa ni se alature la programele noastre de practica de vara: Web developer. Software Developer (Python / Java / C/C++ / C# ) Computer-Science Copywriter Graphic Designer Web Designer Pentru detalii va rugam accesati: