Informaţii utile practică nivel licență

Documente necesare pentru desfăşurarea practicii

Metodologia de Depunere a Documentelor de Practica pentru studenții de la specializările in limba romana, engleza si germana

 1. Inainte de inceputul practiciii se depun:
  1. Acordul de Practica. In cazul in care in anul universitar 2023-2024 nu exista un acord semnat intre companie si facultate, studentul aduce Acordul de Practica semnat de catre companie. (Detalii https://www.cs.ubbcluj.ro/~practica/?page=acord) Studentul are obligatia sa intrebe compania unde face practica daca are sau nu un acord cu UBB semnat pentru anul universitar 2023-2024.
  2. Conventia de Practica semnata de catre compania partenera (Detalii: https://www.cs.ubbcluj.ro/~practica/?page=conventie). Studentul are obligatia sa ceara companiei sa intocmeasca declaratia de traseu cu privire la protectia muncii.

  Ridicarea documentelor se face la o saptamana dupa data la care au fost depuse.

  DATA MAXIMA pana cand se accepta actele de inceput practica pentru studentii licenta din anul III este: 29 Noiembrie 2023

 2. La finalul perioadei de practica se depune
  1. Raportul de activitate si Fisa de Evaluare semnat de catre companie (Detalii: https://www.cs.ubbcluj.ro/~practica/?page=raport)

  DATA MAXIMA pana cand se accepta actele de terminare a stagiului de practica pentru studentii nivel licenta din anul III este: 22 Ianuarie 2024

Depunerea actelor se face in fiecare saptamana Luni-Vineri in intervalul 9-11 la d-na Adela Roman, clădirea Mathematica, str. Ploiești, nr. 23-25, sala 101.

Ridicarea actelor se face dupa o saptamana de la data depunerii, Marti-Vineri in intervalul 9-11 la d-na Adela Roman, clădirea Mathematica, str. Ploiești, nr. 23-25, sala 101.

Practica în străinătate

Practica de specialitate a studenţilor se poate desfăşura şi la companii/organizaţii din străinătate conform Hotărârii Consiliul facultăţii din data de 26 martie 2019.