Nyári gyakorlat alapképzésen – praktika papírok leadása és átvétele

A nyári gyakorlathoz a következő dokumentumok szükségesek:

  1. a céggel vagy a fogadó intézménnyel kötött keretszerződés 2 példányban (Acord anual de practică);
  2. egyéni hallgatói egyezmény 3 példányban (Convenție practică); ennek a hallgatói egyezménynek az 1-es számú mellékletéhez készült egy portfólió sablon (*docx) vagy (PDF), amelyben a sárga színnel megjelölt részeket kell kitölteni vagy adott esetben módosítani (pl. a cégre/fogadó intézményre vonatkozó adatok, egyetemi tanév, periódus stb.), a többi pontban felsorolt információkat át lehet venni az 1-es számú mellékletbe.
  3. kiértékelő lap (informatika szak, alapképzés): (Fișa de evaluare a studentului de către tutore) a céges tutor tölti ki 1 példányban. A nyári gyakorlat lejárta után kell leadni. Fontos, hogy a kiértékelő lapon céges iktatószám is legyen.
  4. kiértékelő lap (matematika és informatikai-matematika szak, alapképzés): (Fișa de evaluare a studentului de către tutore) a cég vagy intézmény tölti ki 1 példányban. Fontos, hogy a kiértékelő lapon céges vagy intézményi iktatószám is legyen.
  5. hallgatói kiértékelő lap (napi lebontású tevékenységi napló, matematika, informatikai-matematika és informatika szak, alapképzés) (Raportul de activitate a studentului) a hallgató tölti ki 1 példányban.
  • Kérünk mindenkit, hogy a dokumentumok leadása előtt ellenőrizze az adatokat, valamint az aláírások és pecsét meglétét.
  • A nyári gyakorlattal kapcsolatos dokumentumokat a Mathematica épület 209-es irodájában lehet leadni kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken, 9:00 és 11:00 óra között.
  • Az iktatott és aláírt egyéni hallgatói szerződéseket ezeken a napokon lehet átvenni a Mathematica épület 209-es irodájában, 9:00 és 11:00 óra között.