Tandíjak vagy az elmaradt vizsgák díjának online befizetése

plati on-lineAz Információtechnológiai és Kommunikációs Osztály keretében működő Informatikai Rendszerek Központja révén a Babeș–Bolyai Tudományegyetem  jelen pillanatban két online fizetési platformot bocsát az érdekeltek rendelkezésére.

Az első platform segítségével az egyetem szervezésében zajló eseményekkel (konferenciák, nyári egyetemek, posztgraduális képzések) kapcsolatos átutalásokat lehet elvégezni, ennek elérhetősége: https://plati.ubbcluj.ro. A platform a ROMCARD elektronikus kifizetéseket és átutalásokat feldolgozó rendszert használja, és háromféle pénznemben (RON, EUR, USD) fogadja a kifizetéseket, különféle összegben, az egyes rendezvények egyéni díjszabása alapján.

Az online fizetési rendszer használatához szükséges lépések részletes leírása megtalálható az alábbi oldalon: http://dtic.ubbcluj.ro/evenimente-ubb-plati-online.

A második online platformot az AcademicInfo alkalmazás keretében lehet elérni. Ennek segítségével a beiskolázott hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy kifizessék a tandíjakat vagy az elmaradt vizsgák utáni díjakat (a tanulmányaik idejét meghosszabbító hallgatók kivételével, ők ugyanis csak a titkárságon fizethetik be az elmaradt vizsgák díjat). Ezek az átutalások csak az AcademicInfo rendszerben történő hitelesítést követően lehetségesek, a hallgatóknak a https://academicinfo.ubbcluj.ro címen kell bejelentkezniük, és belépés után a Díjak főmenüt kell kiválasztaniuk.