Főoldal
Előadások
Feladatok
Archívum
Kutatás
Történet
1nf0
Elérhetőségek
FGyE
Támogatóink
Képek
Következő előadás

15.5. 2018. március 14., szerda 18:30, BBTE főépület, 5/I-es terem

 • U-Hub Mentorprogram és az IT Plus klaszter szakmai gyakorlat ajánlatai:
  1. Simon Károly: IT fejlesztési programok és szakmai közösségek Székelyföldön (U-Hub és IT Plus)
  2. Szécsi Zsolt: U-Hub Mentorprogram
  3. U-Hub Mentorprogram: diákprojektek és élménybeszámolók (Buksa Ferencz-Attila, Döngölő Zsolt, Kelemen Kinga-Orsolya, Kiss Alpár, Kovács Kinga)
  4. U-Hub Mentorprogram 2018: aktualitások, hasznos információk
  5. Az IT Plus klaszter tagjai által meghirdetett szakmai gyakorlat lehetőségek Székelyföldön
  6. Beszélgetés, sörözés/üdítőzés a Bulgakovban


  A plakát: [pdf] [jpg]


Személyi jövedelemadója 2%-ával támogassa a Farkas Gyula Egyesületet

A 2003/571-es adótörvény értelmében minden állampolgár rendelkezhet személyi jövedelemadója 2%-ról, amelyet olyan civil szervezetnek ajánlhat fel, amelynek tevékenységét támogatni szeretné. Amennyiben nem élnek ezzel a lehetőséggel, ez az összeg az államkasszába kerül.
Köszönjük mindazoknak, akik az elmúlt években éltek azzal a lehetőséggel, hogy személyi jövedelemadójuk 2%-ával a Farkas Gyula Egyesületet támogatták.
A felajánlásokból származó támogatási összegből Egyesületünk az oktatáshoz kapcsolódó tevékenységeket, a diákkutatást, valamint egyéb oktatási és kutatási tevékenységeket támogat.
Köszönjük, hogy felajánlásával kifejezi bizalmát a Farkas Gyula Egyesület iránt!

A személyi jövedelemadója 2%-át a következőképpen ajánlhatja fel a Farkas Gyula Egyesületnek:

 1. Ha az Ön jövedelme csak fizetésből (egy vagy több) származik, akkor a 230-as formanyomtatványt kell kitöltenie. Amennyiben a formanyomtatvány 2. pontjánál nem tudja meghatározni a 2%-ból származó összeget, hagyja üresen a helyet, az illető összeget kiszámolják az adóhivatalban.
 2. Ha van más forrásokból eredő jövedelme is (pl. szerzői jog, átadott javakból származó, szabad szakmai gyakorlatból eredő jövedelem stb.), akkor a 200-as formanyomtatványt kell kitöltenie.
 3. A dokumentumot juttassa el postai úton ajánlott küldeményként, vagy vigye el személyesen az Adóhivatalba. A nyomtatványokat a területileg illetékes adóhivatalhoz kell eljuttatni: városokban mindenhol van adóhivatal, falvak esetében forduljon tájékoztatásért a polgármesteri hivatalhoz.
  A kolozsvári lakosok a Magyar Matematika és Informatika Intézet titkárságán is igényelhetik és leadhatják a nyomtatványokat. (str. Ploieşti/ Hosszú utca, 23-25. II. emelet, 209-es ajtó)

A felajánlás határideje: 2017. május 25.
További információk: bajkoa@math.ubbcluj.ro
Farkas Gyula Egyesület a Matematikáért és Informatikáért, Kolozsvár