Főoldal
Előadások
Feladatok
Archívum
Kutatás
Történet
1nf0
Elérhetőségek
FGyE
Támogatóink
Képek
Következő előadás

15.10. 2018. május 23., szerda 18:30, BBTE főépület, 5/I-es terem

  • Adrian Goia (Program & Project Manager, Accenture): Does your pet have a digital twin? It may have one in Industry X.0
    PLM & Digital Twin in Industry X.0

    A plakát: [pdf] [jpg]


Személyi jövedelemadója 2%-ával támogassa a Farkas Gyula Egyesületet

Az adótörvény értelmében minden állampolgár rendelkezhet éves személyi jövedelemadója 2%-ról, olyan civil szervezetnek ajánlva fel azt, amelynek tevékenységét szeretné támogatni. Amennyiben nem élnek ezzel a lehetőséggel, ez az összeg az államkasszába kerül.
Köszönjük mindazoknak, akik az elmúlt években éltek ezzel a lehetőséggel, és személyi jövedelemadójuk 2%-ával a Farkas Gyula Egyesületet támogatták.
A felajánlásokból származó támogatási összegből Egyesületünk az oktatáshoz kapcsolódó tevékenységeket, a diákkutatást, valamint egyéb oktatási és kutatási tevékenységeket támogat.
Köszönjük, hogy felajánlásával kifejezi bizalmát a Farkas Gyula Egyesület iránt!

A személyi jövedelemadója 2%-át a következőképpen ajánlhatja fel:

  1. Ha az Ön jövedelme csak fizetésből származik, akkor a 230-as formanyomtatványt kell kitöltenie. Amennyiben a formanyomtatvány II. pontjánál nem tudja meghatározni a 2%-ból származó összeget, hagyja üresen a helyet, az illető összeget kiszámolják az adóhivatalban.
  2. Ha van más forrásokból eredő jövedelme is (pl. szerzői jog, átadott javakból származó, szabad szakmai gyakorlatból eredő jövedelem stb.), akkor a 200-as formanyomtatványt kell kitöltenie.
  3. A dokumentumot juttassa el postai úton, ajánlott küldeményként, vagy vigye el személyesen az adóhivatalba. A nyomtatványokat a területileg illetékes adóhivatalhoz kell eljuttatni.
    A kolozsvári lakosok a BBTE Magyar Matematika és Informatika Intézet székhelyén is igényelhetik és leadhatják a nyomtatványokat. (str. Ploieşti, volt Hosszú utca, 23-25. szám, II. emelet, 209-es ajtó).

A felajánlás határideje: 2018. május 25.
Farkas Gyula Egyesület a Matematikáért és Informatikáért, Kolozsvár