Repartizarea studenţilor în căminele studenţeşti pentru anul universitar 2020/2021

Repartizarea studenţilor în căminele studenţeşti pentru anul universitar 2020/2021 în scenariul NON-PANDEMIE!

Studenții se vor putea caza în căminele studențești doar în situația în care se vor relua cursurile față în față! Repartizarea locurilor în căminele studenţeşti este afișată în aplicația ACADEMIC INFO la adresa: https://academicinfo.ubbcluj.ro.

Pentru a avea acces la informațiile din Academic Info, studenţii anului I sunt rugați să folosească opțiunea de recuperare cont.

Note importante:

  • În aplicația ACADEMIC INFO este specificat faptul că puteți să folosiți opțiunea recuperare cont doar începând cu data de 26 septembrie 2020. Acea dată este valabilă pentru alte facultăți din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Toți candidații declarați admiși la concursul de admitere nivel licență/master de la Facultatea de Matematică și Informatică au acces pentru recuperare cont începând cu data de 19 septembrie 2020.
  • Candidații declarați admiși la concursul de admitere nivel master, absolvenți ai unei specializări din cadrul UBB nu mai trebuie să își recupereze contul, având deja contul activ.
  • În momentul recuperării contului, vă rugăm să vă verificați e-mail-ul atât în Inbox cât și în Spam/Junk.

Dacă în contul studentului din Academic Info nu apare nicio informaţie legată de repartizarea unui loc într-unul dintre căminele alocate facultății noastre, înseamnă că acesta nu a primit loc în cămin.

Repartizarea în căminele studenţeşti s-a făcut ţinând cont de numărul studenţilor bugetaţi pe specializări, an de studiu, linie de studiu, nivel licenţă şi master, respectiv pe fete şi băieţi, pe baza numărului de locuri alocat facultății, precum şi pe baza prevederilor Regulamentului de cazare al UBB. Diferenţele la mediile de acordare a locurilor în căminele studenţeşti sunt justificate prin mediile de la linii de studiu diferite, cazuri medicale, sociale sau premii obținute la concursurile studenţeşti.

Studenţii care au primit loc în cămin se vor putea caza doar în momentul în care se vor relua activitățile didactice față în față.

Contestațiile se pot depune online in perioada 19-20 septembrie 2020 la adresa de e-mail: math@math.ubbcluj.ro

La subiectul e-mail-ului, se vor specifica următoarele date: Contestație cazare cămin, Numele și prenumele

Contestatie camine an univ. 2020-2021.docx

Listele cu repartizările în cămine pentru doctoranzi se trimit pe e-mail-ul personal al fiecărui doctorand în cursul zilei de luni, 21 septembrie 2020. Tuturor doctoranzilor care au solicitat cămin, le-a fost repartizat un loc atât în perioada NON-PANDEMIE cât și în perioada pandemiei.

Cererile depuse de către studenți pe criterii sociale pentru cazarea în căminele studențești pe perioada desfășurării cursurilor on-line au fost aprobate. În cursul zilei de luni vi se va comunica la adresa de e-mail de la care ați trimis cererea căminul repartizat în această perioadă. În situația în care cursurile se vor relua față în față există posibilitatea schimbării căminului.