În atenția candidaților de la admiterea nivel licență, sesiunea iulie 2022, în situația în care doresc retragerea din cadrul concursului de admitere

Un candidat declarat admis și care solicită retragerea de la concursul de admitere, sesiunea iulie 2022 de la Facultatea de Matematica si Informatica, trebuie să parcurgă următoarele etape:

  1. Candidatul completează datele solicitate de formularul de la adresa:
    https://forms.gle/GqLHGBvdmKdD7XwK8
  2. Completează cererea de retragere;
  3. Candidatul care se retrage de pe un loc bugetat se poate prezenta personal la secretariatul facultății, în zilele lucrătoare, între orele 9,00-12,00, cu cererea de retragere listatată și semnata în original pentru a solicita eliberarea documentelor depuse în original la Comisia de Admitere. În situația în care candidatul nu se poate prezenta personal pentru ridicarea documentelor, se poate prezenta și o altă persoană pentru ridicarea documentelor în original, în baza unei împuterniciri notariale și a cererii semnate de către candidat.
  4. Candidatul care se retrage de pe un loc cu taxă trebuie să parcurgă 2 etape:
    1. să completeze toate datele solicitate în formularul de mai sus;
    2. să urmeze toți pașii prevăzuți în acest anunț.

Cererile depuse în perioada 29 iulie 2022 - 31 august 2022, vor fi procesate  de către Comisia de Admitere în data de 1 septembrie 2022.