Planificarea examenului de licență, sesiunea iunie/iulie 2020

Notele obţinute vor fi disponibile în Academic Info în cel mult 24 ore de la finalizarea susţinerii ultimului candidat planificat.

Adeverinţele de finalizare a studiilor nivel licenţa (care ţin locul diplomei de licenţă) se eliberează începând cu data de 9 iulie 2020 după cum urmează:

  1. Adeverinţa se poate ridica personal de la Secretariatul facultății cu programare prin e-mail la secretara specializării; În vederea evitării aglomerării şi pentru limitarea timpului de aşteptare, vă rugăm insistent să respectaţi cu stricteţe ora la care sunteţi planificat. Persoanele care se vor prezenta la Secretariat vor purta obligatoriu, mască de protecţie şi mănuşi, vor respecta regulile de disciplină sanitară şi distanţa minima de siguranţă faţă de alte persoane (distanţa minima de 1,5 m).
  2. In situaţia absolvenților care doresc să se înscrie la CONCURSUL DE ADMITERE LA MASTER, ACESTIA SUNT RUGAŢI SĂ TRIMITĂ UN EMAIL SECRETAREI SPECIALIZĂRII, IAR ADEVERINŢA DE LICENŢĂ SE VA DEPUNE DIRECT LA DOSARUL DE ADMITERE.
  3. Adeverinţa se poate solicita scanată prin e-mail (aceiași adresa de e-mail la care a fost trimisă cererea de înscriere la examenul de licenţă) de la secretara specializării. E-mail-ul absolventului trebuie trimis de pe aceiași adresă de e-mail de pe care a fost trimisă şi cererea de înscriere la examenul de licenţă.
  4. Fişa de lichidare se generează pentru fiecare absolvent la secretariat. Nu trebuie să vă deplasaţi la Serviciile UBB.

Comisii Departamentul de Informatica

Comisii Departamentul de Matematica

Comisii Departamentul de Matematică şi Informatică al Liniei Maghiare