O noua sesiune de certificare a competenţelor profesionale din cadrul Programului postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala in Informatica

TwitterFacebook

În data de 21 septembrie, ora 9:00, se organizează o nouă sesiune de certificare a competenţelor profesionale din cadrul Programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională în Informatică. Această sesiune este organizata doar pentru acei studenți ai programului postuniversitar care au toate creditele la disciplinele din planul de învățământ și care trebuie să susțină doar examenul de certificare a competențelor profesionale.

Înscrierea (la secretariatul Facultății de Matematică și Informatică, str. M. Kogălniceanu, nr. 1, et. 1, sala 143) se face în data de 18 septembrie 2019, între orele 8:00 – 15:00.

Acte necesare pentru înscrierea la examenul de absolvire a studiilor

Candidatii completeaza o cerere de inscriere si depun la secretariatul Facultatii de Matematica si Informatica lucrarea de absolvire, insotita de 2 CD-uri pe care este inscriptionata lucrarea de absolvire si aplicatia (inclusiv codul sursa al aplicatiei), precum si Anexa 1 si Anexa 2 completate corespunzator.

Anexa 1
Anexa 2
Coperta lucrare de absolvire Postuniversitar Informatica.odt

TwitterFacebook