Demararea activităţilor în cadrul Centrului de pregătire de performanţă în informatică susţinut de Fundaţia eMAG prin programul „Hai la Olimpiadă!”

Hai la olimpiada!

Centrul de pregătire de performanţă în informatică susţinut de Fundaţia eMAG prin programul „Hai la Olimpiadă!” îşi va relua activitatea în acest an şcolar. Centrul va fi coordonat de către departamentul de Informatică, Facultatea de Matematică şi Informatică, Universitatea Babeş-Bolyai, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

Se vor organiza cursuri în zilele de vineri şi sâmbătă la sediul departamentului şi vor fi implicaţi profesori de liceu, studenţi şi cadre didactice universitare cu rezultate şi experienţă în pregătirea tinerilor capabili de performanţă.

Cursurile vor fi organizate pe grupe astfel:

  • gimnaziu – nivel începători (se adresează în principal claselor a V-a şi a VI-a);
  • gimnaziu – nivel avansaţi (se adresează în principal claselor a VII-a şi a VIII-a);
  • liceu – nivel începători (se adresează în principal claselor a IX-a);
  • liceu – nivel mediu (se adresează în principal claselor a X-a);
  • liceu – nivel avansaţi (se adresează în principal claselor a XI-a şi a XII-a).

Sunt invitaţi să participe toţi elevii interesaţi. Şedinţele de pregătire vor începe în 10 octombrie 2015, ora 10.00, la sediul Departamentului de Informatică, clădirea Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, str. Teodor Mihali, nr.58-60, etaj 3.

Persoana de contact: conf. dr. Simona Motogna, e-mail: motogna@cs.ubbcluj.ro

Elevii care doresc să participe la selecţie sunt rugaţi sa se înscrie până la data de 09.10.2015, completând formularul de la adresa Internet: http://goo.gl/forms/OD1RwXrDBY

fundatia eMAG