Concursul Internațional de Algoritmică MindCoding 2015

Societatea Hermes împreună cu Consiliul Studenților de la Facultatea de Matematică și Informatică organizează în acest an ediția a doua a concursului MindCoding. Concursul se va desfășura online pe site-ul www.mindcoding.ro și va conține patru runde de concurs online, precum și o rundă finală ce se va desfăşura cu sprijinul Facultăţii de Matematică și Informatică în luna aprilie în Cluj-Napoca.

Organizatorii promit premii în valoare de 1500 de euro și șansa de a cunoaște municipiul Cluj-Napoca, capitala europeană a tineretului 2015 dar și de a crește într-o comunitate de oameni pasionați de algoritmică. Concursul nu are limite de vârste, participarea este gratuită doar prezența la runda finală este condiționată de clasarea pe unul dintre locurile ce asigură acest lucru.

Pentru mai multe detalii referitoare la concurs, regulament, mod de organizare consultați pagina de Facebook a concursului (https://www.facebook.com/mindcodingcluj) sau site-ul pe care vă puteți înscrie si participa www.mindcoding.ro.

MindCoding 2015