MindCoding 2015 – nemzetközi algoritmika verseny

A Societatea Hermes (a kolozsvári BBTE Matematika és Informatika Kar diákszervezete) és a Matematika és Informatika Kar Diáktanácsa közös szervezésében kerül sor a MindCoding 2015 nemzetközi algoritmika verseny második fordulójára. A verseny 4 online fordulóból áll, és a www.mindcoding.ro honlapon zajlik, majd az utolsó, döntő fordulóra Kolozsváron kerül sor 2015 áprilisában, a Matematika és Informatika Kar támogatásával.

A versenyre, a szabályzatra, valamint a szervezésre vonatkozó bővebb információkat a verseny Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/mindcodingcluj) vagy a www.mindcoding.ro honlapon lehet elérni.

A szervezők 1500 euró összértékű díjat ajánlanak fel, és azzal biztatják a résztvevőket, hogy lehetőségük lesz megismerkedni Kolozsvárral, amely 2015-ben Európa Ifjúsági Fővárosa, ugyanakkor az algoritmika iránt érdeklődők közösségének fejlesztését is szeretnénk elérni. A versenyre  életkortól függetlenül bárki jelentkezhet, a részvétel ingyenes, de a döntő fordulón való részvétel feltétele egy korábban elért helyezés.

MindCoding 2015