Caravana Facultății de Matematică și Informatică 2018

În luna martie a acestui an, Caravana admiterii s-a desfășurat pe plaiuri moldave și a avut ca scop promovarea Facultății de Matematică și Informatică în rândul elevilor de liceu din această zonă a țării. Astfel, un număr de câteva sute de elevi de liceu au avut ocazia să afle chiar de la studenții facultății noastre mai multe informații despre programele de studiu, oportunitățile și avantajele pe care facultatea le oferă studenților și experiențele de care se pot bucura ca studenți în Cluj-Napoca.

Caravana a fost organizată de către Consiliul Studenților și Societatea HERMES, organizația de voluntariat a studenților facultății noastre și s-a dovedit un real succes – facultatea noastră și programele de studiu oferite de aceasta bucurându-se de o bună promovare în cadrul liceelor vizitate.

Caravana admiterii s-a desfășurat în perioada 28-29 martie 2018 și a ajuns la următoarele licee: Liceul Teoretic „Vasile Sav” Roman, Colegiul Național „Roman-Vodă” Roman, Colegiul Tehnic „Petru Poni” Roman, Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț și Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra Neamț.

Mulțumim atât liceelor vizitate pentru primirea călduroasa și interesul acordat cât și voluntarilor Societății Hermes implicați în acest proiect: Surdu Rareș Tudor (master, Baze de Date, anul 1), Borșan Gabriel Ioan (Informatică română, anul 2), Turcu Larisa Ramona (Informatică română, anul 2) și Moldovan Iulia (Informatică engleză, anul 1).