50 de ani de Informatică la Universitatea Babeș-Bolyai

Anul acesta se împlinesc 50 de ani de Informatică la Universitatea Babeș-Bolyai, în anul 1971 înființându-se secția de Informatică în cadrul Facultății de Matematică.

Ne bucurăm de acest moment aniversar și mulțumim celor care au contribuit la renumele Școlii de Informatică clujene - membri și foști membri ai Departamentului de Informatică, colegi și foști colegi din domeniul informaticii de la Departamentul de Matematică și Informatică al Liniei Maghiare, precum și colegi cu afinitate pentru informatică de la Departamentul de Matematică al facultății noastre. Dacă acum 50 de ani Informatica era doar o viziune inovatoare, a ajuns între timp la o specializare recunoscută la nivel internațional. Oameni dedicați și o preocupare continuă pentru dezvoltare au dus la creștere, realizări și îndeplinirea misiunii noastre. Ne exprimăm cu această ocazie mulțumirea și respectul celor care și-au dedicat timpul, talentul și resursele pentru a ne aduce în acest moment.

Lect. Cornel Tarția

Lect.
Cornel Tarția

Prof. dr. Doina Tătar

Prof. dr.
Doina Tătar

Prof. dr. Grigor Moldovan

Prof. dr.
Grigor Moldovan

Prof. Dr. Emil Muntean

Prof. dr.
Emil Muntean


Lect. dr. Gabriela Trâmbițaș

Lect. dr.
Gabriela Trâmbițaș

Prof. dr. Zoltan Kásá

Prof. dr.
Zoltan Kása

Prof. dr. Leon Țâmbulea

Prof. dr.
Leon Țâmbulea

Prof. dr. Florian Boian

Prof. dr.
Florian Boian


Prof. dr. Militon Frențiu

Prof. dr.
Militon Frențiu

Prof. dr. Bazil Pârv

Prof. dr.
Bazil Pârv

Prof. dr. Dan Dumitrescu

Prof. dr.
Dan Dumitrescu

Prof. dr. Sever Aurel Groze

Prof. dr.
Sever Aurel Groze


Conf. dr. Dan Chiorean

Conf. dr.
Dan Chiorean

Lect. dr. Vasile Cioban

Lect. dr. Vasile Cioban

Lect. dr. Vasile Prejmerean

Lect. dr. Vasile Prejmerean

Conf. dr. Teodor Toadere

Conf. dr. Teodor Toadere


Pentru a marca această sărbătoare, Departamentul de Informatică organizează în data de 15 decembrie, între orele 11:00-13:00 un eveniment online la care, pe lângă corpul profesoral actual al Facultății de Matematică și Informatică, vor fi invitați colegi pensionari, alumni ai specializării Informatică, precum și invitați din alte centre universitare de profil.