Redistribuirea locurilor de cazare rămase libere pentru anul universitar 2023/2024 prin necazarea studenților repartizați în prima etapă

Studenții interesați în obținerea unui loc de cazare rămas disponibil datorita necazarii studentilor repartizati in prima etapa, pot sa solicite ocuparea unui loc in urmatoarele camine

Caminul 1 Hasdeu (15 locuri la baieti si 50 locuri la fete), Caminul 14 Hasdeu (4 locuri la fete si baieti), Caminul 16 Hasdeu (71 de locuri la baieti), Economica 1 (15 locuri la fete si baieti) si Economica 2 (30 de locuri la fete si baieti)

trebuie să completeze formularul și să încarce o cerere la adresa: https://forms.gle/DEsuMrvuiGEm5rzD9 în perioada 2 octombrie 2023 orele 16,00 – 3 octombrie 2023, ora 16:00.

Studentii care solicita ocuparea unui loc in camin in perioada de recazari sunt obligati sa ocupe locul atribuit. Comisia de cazare pe facultate solicita studentilor sa dea dovada de responsabilitate in momentul in care solicita acordarea unui loc in camin.

Cererea de recazare

IMPORTANT: La redistribuirea locurilor de cazare se va ține cont doar de cererile trimise în această etapă! Cererile vor fi procesate în ordinea mediilor. Studenții care nu și-au ocupat locul de cazare în prima etapă și solicita un loc de cazare la redistribuiri, trebuie să prezinte un document justificativ scanat împreună cu cererea (un singur fișier) de ce nu s-au prezentat în perioada stabilită. În caz contrar, cererea acestuia la redistribuiri nu va fi luată în calcul.

Rezultatele redistribuirilor în căminele studențești pe locurile rămase libere prin necazarea studenților în prima etapa de cazare, vor fi afișate în baza codului UNIC și în ACADEMIC INFO (https://academicinfo.ubbcluj.ro/) în data de 4 octombrie 2023 după orele 19,00, iar cazarea se va putea face începând de joi, 5 octombrie 2023, orele 9,00 prin prezentarea direct la căminul repartizat.