Start pregătirilor pentru concursul Mate-Info UBB şi pentru Admiterea 2021

Dăm startul pregătirilor pentru ediţia de anul următor a concursului Mate-Info UBB. Ediţia 2021 a concursului se va desfăşura online pe data de 26 martie 2021, ora 15:00, și vă va da posibilitatea de a vă testa cunoștințele în vederea participării la concursul de admitere, această testare nefiind luată în considerare la concursul de admitere 2021. Concursul Mate Info UBB ediția 2021 se va desfășura online și va fi de tip grilă.

De asemenea, la nivelul Facultății de Matematică și Informatică s-a luat decizia organizării unui examen în cadrul concursului de admitere 2021 (online sau față în față), această decizie urmând a fi corelată cu Ordinul de Ministru care va fi publicat cu privire la admiterea din iulie 2021.

Atât în vederea participării la concursul Mate-Info UBB, cât şi în vederea participării la concursul de admitere de anul următor, Facultatea de Matematică şi Informatică organizează o serie de consultaţii gratuite de matematică şi informatică pentru elevii de liceu interesaţi. În acest an, consultaţiile se vor desfășura online și vor începe în 14 noiembrie, iar orarul celorlalte sesiuni de consultații va fi afişat în curând. Modalitatea de conectare pe platforma online de desfășurare a consultațiilor va fi afișată în timp util, elevii putându-se conecta fără o planificare sau înscriere prealabilă.

Mai multe informaţii despre concursul Mate-Info UBB, perioada şi modalitatea de înscriere la acesta, precum şi despre Admiterea 2021 vor fi afişate de asemenea din timp pe pagina Facultăţii de Matematică şi Informatică.