Pregătirea de performanţă în matematică, susţinută de Fundaţia eMAG prin programul ”Hai la Olimpiadă!” continuă şi în anul şcolar 2019-2020

TwitterFacebook

Hai la olimpiada!

Pregătirea de performanţă în matematică, susţinută de Fundaţia eMAG prin programul ”Hai la Olimpiadă!”, îşi va continua activitatea şi în acest an şcolar. Centrul este coordonat de către Departamentul de Matematică al Facultăţii de Matematică şi Informatică de la Universitatea Babeş-Bolyai, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

Cursurile, organizate pe clase, au loc în zilele de sâmbătă (orele 10-12 clasele V-VIII şi 12-14 clasele IX-XII) în săli din Clădirea Centrală a Universităţii Babeş-Bolyai, str. Kogălniceanu, nr. 1 şi vor fi ţinute de cadre didactice universitare, profesori de liceu şi studenţi cu rezultate şi experienţă în pregătirea tinerilor capabili de performanţă.

Înscrierea pentru participarea la cursurile centrului de pregătire pentru performanță „Hai la Olimpiadă!” se face pe site-ul hailaolimpiada.ro, în perioada 2 – 23 septembrie 2019. Link-ul pentru formularul de înscriere este activat si se afla la adresa https://hailaolimpiada.ro/inscriere/.

Testarea, pentru includerea in program a elevilor din clasa a V-a (daca va fi nevoie) va avea loc in 28.09.2019.

Elevii din clasele VI-XII vor fi selecţionaţi în funcţie de rezultatele de la Olimpiadă şi concursurile şcolare de matematică.

Cursurilor vor începe în data de 05.10.2019.

Persoana de contact: prof. univ. emerit dr. Dorel Duca, e-mail: dduca@math.ubbcluj.ro

fundatia eMAG

TwitterFacebook