Pregătirea de performanţă în informatică, susţinută de Fundaţia eMAG prin programul ”Hai la Olimpiadă!” continuă şi în anul şcolar 2019-2020

TwitterFacebook

Hai la olimpiada!

Pregătirea de performanţă în informatică, susţinută de Fundaţia eMAG prin programul ”Hai la Olimpiadă!”, îşi va continua activitatea sub coordonarea Departamentulului de Informatică al Facultăţii de Matematică şi Informatică de la Universitatea Babeş-Bolyai.

Cursurile, organizate pe 5 grupe (gimnaziu incepatori, gimnaziu avansati, liceu incepatori, liceu mediu si liceu avansati), vor avea loc în zilele de sâmbătă (orele 10-13 liceu şi 12-14 gimnaziu în săli din Clădirea FSEGA, str. T. Mihaly, nr. 58-60.

Toti elevii doritori sunt rugati sa se inscriere pentru participarea la cursurile centrului de pregătire pentru performanță „Hai la Olimpiadă!” se face pe site-ul hailaolimpiada.ro, în perioada 2 – 23 septembrie 2019. Link-ul pentru formularul de înscriere este activat si se afla la adresa https://hailaolimpiada.ro/inscriere/.

Elevii de clasa a V-a si a IX-a vor participa la o proba de testare in data de 27.09.2019, ora 16, sala A2, Clădirea FSEGA, str. T. Mihaly, nr. 58-60.

Cursurilor vor începe în data de 05.10.2019.

Persoana de contact: lect dr. Adriana Guran, e-mail: adriana@cs.ubbcluj.ro

fundatia eMAG

TwitterFacebook