Planificarea susţinerilor lucrărilor de disertaţie, sesiunea iunie 2020

Notele obţinute vor fi disponibile în aplicaţia AcademicInfo în cel mult 24 ore de la finalizarea susţinerii ultimului candidat planificat.

Adeverinţele de finalizare a studiilor nivel master (care ţin locul diplomei de master) se eliberează începând cu data de 9 iulie 2020 după cum urmează:

  1. Adeverinţa se poate ridica personal de la Secretariatul facultății cu programare prin email la secretara specializării. În vederea evitării aglomerării şi pentru limitarea timpului de aşteptare, vă rugăm insistent să respectaţi cu stricteţe ora la care sunteţi planificat. Persoanele care se vor prezenta la Secretariat vor purta obligatoriu mască de protecţie şi mănuşi, vor respecta regulile de disciplină sanitară şi distanţa minimă de siguranţă faţă de alte persoane (distanţa minimă de 1,5 m).
  2. Adeverinţa se poate solicita scanata prin email (aceiași adresa de email la care ați trimis cererea de înscriere la examenul de disertație) de la secretara specializării. Emailul absolventului trebuie trimis de pe aceiași adresă de email de pe care a fost trimisă şi cererea de înscriere la examenul de disertaţie.
  3. Fişa de lichidare se generează pentru fiecare absolvent la secretariat. Nu trebuie să vă deplasaţi la Serviciile UBB.