În vizită virtuală la Facultatea de Matematică și Informatică cu ocazia săptămânii „Şcoala altfel” din şcoli şi licee

Ca în fiecare an universitar, Facultatea de Matematică şi Informatică îşi deschide porţile elevilor din învăţământul preuniversitar ce doresc să viziteze facultatea. Dată fiind pandemia prin care suntem nevoiți să trecem cu toții, în acest an universitar vizitele se vor desfășura evident… virtual.

Chiar dacă în acest an nu vă vom putea ghida fizic prin amfiteatrele imense ale facultății și prin laboratoarele de informatică NTT Data, MHP, Porsche, IoTLab sau Bitdefender sau nu vom putea descifra împreună tainele universului vizitând Observatorul Astronomic sau nu vă vom putea face cunoștință cu un super calculator de tip cluster asemănător celor de la NASA, sperăm ca în cadrul unor întâlniri virtuale să oferim şansa unui număr cât mai ridicat de elevi să simtă pulsul vieţii din facultatea noastră și să obţină informaţii despre programele noastre de studiu.

Departamentul de Informatică

Responsabil: Lect. dr. Zsuzsanna Onet-Marian, zsuzsanna.onet@ubbcluj.ro
Responsabil: Lect. dr. Adriana Coroiu, adriana.coroiu@ubbcluj.ro

Date de vizită pentru programarea întâlnirilor virtuale: 16.12.2020, 13.01.2021

Rugăm școlile care solicită o astfel de vizită să se programeze completând formularul de la această adresă cu cel puțin 3 zile înainte de vizită.

Departamentul de Matematica

Responsabil: Conf. dr. Cristina Blaga, cpblaga@math.ubbcluj.ro

In cadrul programului „Școala Altfel” Departamentul de Matematică oferă posibilitatea vizitării online a spațiilor sale. Pentru semestrul I vizitele pot fi făcute în zilele de miercuri 09.12.2020, 16.12.2020, 13.01.2021, începând cu ora 11. Platforma folosită: Zoom.

Rugam școlile care solicita o astfel de vizită să se programeze prin e-mail la adresa cpblaga@math.ubbcluj.ro cu cel puțin 24 de ore înainte.