Hai la Olimpiadă! Orarul Centrelor de performanţă în matematică, informatică şi astronomie

Hai la olimpiada!

Pregătirea de performanţă în informatică, susţinută de Fundaţia eMAG prin programul ”Hai la Olimpiadă!”, îşi va continua activitatea şi în acest an şcolar. Centrul este coordonat de către Departamentul de Informatică al Facultăţii de Matematică şi Informatică de la Universitatea Babeş-Bolyai, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

Înscrierea pentru participarea la cursurile centrului de pregătire pentru performanță „Hai la Olimpiadă!” se face pe site-ul hailaolimpiada.ro, în perioada 13 septembrie – 11 octombrie 2021.

Persoana de contact: lect. univ. dr. Adriana Guran, e-mail: adriana.guran@ubbcluj.ro.

Pregătirea de performanţă în matematică, susţinută de Fundaţia eMAG prin programul ”Hai la Olimpiadă!”, îşi va continua activitatea şi în acest an şcolar. Centrul este coordonat de către Departamentul de Matematică al Facultăţii de Matematică şi Informatică de la Universitatea Babeş-Bolyai, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

Cursurile, organizate pe clase, au loc în zilele de sâmbătă (orele 10-12 clasele V-VIII şi 12-14 clasele IX-XII) şi vor fi ţinute de cadre didactice universitare, profesori de liceu şi studenţi cu rezultate şi experienţă în pregătirea tinerilor capabili de performanţă.

Înscrierea pentru participarea la cursurile centrului de pregătire pentru performanță „Hai la Olimpiadă!” se face pe site-ul http://hailaolimpiada.ro, în perioada 13 septembrie 2021 – 11 octombrie 2021.

Persoana de contact: prof. univ. emerit dr. Dorel Duca, e-mail: dorelduca@yahoo.com

Activitatea din centrul de pregătire pentru performanţă în astronomie și astrofizică, susţinută de Fundaţia eMAG prin programul ”Hai la Olimpiadă!”, va continua şi în acest an şcolar. Centrul este coordonat de Departamentul de Matematică al Facultăţii de Matematică şi Informatică și Observatorul Astronomic, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

Cursurile sunt organizate pe grupe de vârstă și au loc o dată la două săptămâni, sâmbăta între 16 și 20. Ele sunt ţinute de cadre didactice din învățământul preuniversitar și universitar și cercetători.
Elevii interesați să participe la cursurile centrului nostru, pot fi înscriși de părintele sau reprezentantul legal al copilului accesând pagina https://hailaolimpiada.ro/inscrieri/, între 07 – 30 septembrie 2020.

Persoana de contact: conf. dr. Cristina Blaga, e-mail: cpblaga@gmail.com.

fundatia eMAG