Examenul de certificare a competențelor profesionale pentru Programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă în Informatică, sesiunea februarie 2020

TwitterFacebook

Calendar

În data de 22 februarie 2020, ora 15:00, se organizează o nouă sesiune de certificare a competenţelor profesionale din cadrul Programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională în Informatică. Această sesiune este organizata doar pentru acei studenți ai programului postuniversitar care au toate creditele la disciplinele din planul de învățământ (au acumulat 113 credite) și care mai trebuie să susțină examenul de certificare a competențelor profesionale.

Înscrierea (la secretariatul Facultății de Matematică și Informatică, str. M. Kogălniceanu, nr. 1, et. 1, sala 143) se face în data de 20 februarie 2020, între orele 9:00 – 12:00.

Acte necesare pentru înscriere

Candidații completează o cerere de înscriere și depun la secretariatul Facultății de Matematică și Informatică lucrarea de absolvire, însoțită de 1 CD pe care este inscripționată lucrarea de absolvire și 1 CD cu aplicația (inclusiv codul sursă al aplicației), precum și Anexa 1 și Anexa 2 completate corespunzător.

Anexa 1
Anexa 2
Coperta lucrare de absolvire Postuniversitar Informatica.odt

TwitterFacebook