De la idee la susținerea reușită a lucrării de licență

În cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0066 „Educație de calitate la Universitatea Babeș-Bolyai VI”, va avea loc un workshop referitor la elaborarea lucrării de licență în științe exacte, cu titlul „De la idee la susținerea reușită a lucrării de licență”, în limba română. Lectorul workshop-ului este domnul Conf. univ. dr. Zoltan Balint (Facultatea de Fizică).

Întâlnirea va avea loc joi, 24 noiembrie 2022, orele 14:00-16:00, în Amfiteatrul Augustin Maior (Clădirea centrală UBB, etaj 2, sala 239, strada Mihail Kogălniceanu nr. 1). Participanții trebuie să se înscrie până marți, 22 noiembrie 2022, ora 16:00 la următorul link: https://forms.office.com/r/B1620tLRy8 (pentru a putea completa formularul de înscriere este necesară conectarea cu contul instituțional @stud.ubbcluj.ro). Numărul de locuri este limitat (60), înscrierile se vor încheia mai repede dacă numărul maxim este atins.

Considerăm esențială buna pregătire a studenților și informarea încă de la începutul parcursului academic pentru elaborarea unor lucrări științifice de calitate. Vă așteptăm în număr cât mai mare la acest workshop!