Bursele Telekom: De 10 ani, sprijinim performanța

TwitterFacebook

Compania TELEKOM România se implică în educarea tinerei generații prin programul Bursele TELEKOM încă din 2010, oferind sprijin material tinerilor ambițioși și talentați. Această inițiativă continuă astfel cu succes programele prin care compania a oferit până în prezent 110 burse către studenți.

Programul Bursele TELEKOM oferă 5 burse de excelență prin intermediul unui concurs național, care se adresează studenților din anul I, înscriși într-o instituție de învățământ superior de stat din Romania, categoriile buget sau taxi, la zi, la următoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației.

Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este și eliminatorie, presupune completarea și trimiterea unui formular de înscriere, până la data de 15 decembrie 2019, către Telekom Romania pe website-ul www.burseletelekom.ro. În urma acestei etape vor fi selectați 10 finaliști care se vor califica în etapa a doua. Această etapă presupune participarea la un interviu, organizat în data de 14 ianuarie 2020, în urma căruia vor fi desemnați câștigătorii celor 5 burse.

Valoarea bursei acordate de către Telekom Romania fiecărui candidat dintre cei 5 desemnați câștigători reprezintă suma de aproximativ 18.720 RON, împărțită în 9 transe lunare, aferente lunilor ianuarie – iunie 2020 și octombrie – decembrie 2020 (tranșe stabilite la valoarea salariului minim pe economie). Mai multe informații despre condițiile de aplicare puteți găsi pe website-ul concursului www.burseletelekom.ro.

TwitterFacebook