Atos Paid Summer Internship 2022

Cautam studenti dornici sa aprofundeze skill-urile de SW development, prin programul remunerat de practica de vara, care se va desfasuara in perioada 01.08-30.09.2022. In acest program vom forma o echipa de SW developer care vor implementa o aplicate Web folosind urmatoarele tehnologii: Java, Spring Boot pentru backend, Angular pentru frontend si MySQL/PostgreSQL pe partea de baze de date. De asemenea, pe langa competentele tehnice, studentii vor avea ocazia sa experimenteze lucrul intr-o echipa Agile folosind ca si framework Scrum. Programul este de 8 ore/zi, remote cu posibilitatea de a lucra si dintr-una din locatiile Atos Cluj sau Brasov. Pe tot parcursul practicii, studentii vor fi mentorati de catre colegi cu experienta din cadrul companiei Atos CVC. In functie de evolutia fiecarui student si al feedback-ului primit de la mentori, exista posibilitatea de a prelungi programul de practica sau chiar de angajare.

Pentru a aplica, studentii trebuie sa trimita un mail, care sa contina CV-ul acestora, la una dintre adresele raluca.pop@atos.net sau georgiana-alina.lacatusu@atos.net.

About Atos

Atos is a global leader in digital transformation with 107,000 employees and annual revenue of over € 11 billion. European number one in cybersecurity, cloud and high performance computing, the Group provides tailored end-to-end solutions for all industries in 71 countries. A pioneer in decarbonization services and products, Atos is committed to a secure and decarbonized digital for its clients. Atos is a SE (Societas Europaea), listed on Euronext Paris and included in the CAC 40 ESG and Next 20 Paris Stock indexes.

The purpose of Atos is to help design the future of the information space. Its expertise and services support the development of knowledge, education, and research in a multicultural approach and contribute to the development of scientific and technological excellence. Across the world, the Group enables its customers and employees, and members of societies at large to live, work and develop sustainably, in a safe and secure information space.