Alegerea lucrărilor de licenţă/disertaţie la Departamentul de Informatică pentru studenţii anului 3 nivel licenţă şi ai anului 2 nivel master

TwitterFacebook

Studenţii anului 3 nivel licenţă şi ai anului 2 nivel master care nu au încă un profesor coordonator pentru lucrarea de licenţă/disertaţie sunt rugaţi să ia legătura cât mai curând cu un cadru didactic în vederea coordonării lucrării.

Studenţii sunt rugaţi sa contacteze cadrele didactice în vederea atribuirii unei lucrări de preferinţă personal şi nu prin e-mail. Informaţii despre domeniile de interes ale fiecărui cadru didactic (din aria cărora cadrul didactic propune titluri de licenţă/disertaţie) sunt disponibile pe pagina Departamentului de Informatică. Studenţii care întâmpină dificultăţi în alegerea unui îndrumător se vor adresa tutorelui de grupă/tutorelui de specializare. Studenții aflaţi în prelungire care nu îşi găsesc coordonator vor depune la sediul Departamentului de Informatică (clădirea centrală, sala 122) o cerere în acest sens pentru a li se asigna un coordonator.

Locuri disponibile pentru coordonarea de lucrări de licenţă/disertaţie pentru absolvenţii promoţiei 2020 (această listă se actualizează în timp real):

TwitterFacebook