Prof. dr. Ioan Pop, Profesor Emerit al Facultății de Matematică și Informatică, din nou în prestigioasa lista Highly Cited Researchers pentru anul 2020

Prof. dr. Ioan Pop, Profesor Emerit al Facultății de Matematică și Informatică, a fost din nou inclus de Clarivate Analytics în prestigioasa listă Highly Cited Researchers (Powered by Web of Science) realizată pentru anul 2020.

Acest top, realizat și publicat anual, pune în evidență cercetători cu performanțe excepționale în cercetarea științifică, demonstrate prin realizarea unor articole științifice ce se situează anual, prin citări, în top 1% din domeniu.

Fără îndoială, producția științifică a profesorului Pop, precum și recunoașterea internațională a domniei sale dovedită prin numărul de citări ale articolelor proprii (peste 32.000) au un rol important la poziționarea Facultății de Matematică și Informatică și a Universității Babeș-Bolyai în diverse clasamente internaționale. Sincere felicitări profesorului Ioan Pop, sănătate în aceste vremuri dificile pentru întreaga societate și mult spor din punct de vedere științific și în anii următori!