Mesaj pentru absolvenții studiilor nivel licență

Dragi absolvenți,

vă aflați la finalul unui parcurs de trei ani în cadrul Facultății de Matematică și Informatică, ani în care ne-am bucurat ca ați fost studenții noștri și că am putut contribui și noi la devenirea voastră. Vă felicităm pentru ceea ce ați realizat, suntem mândri de voi și vă dorim să găsiți adevărata semnificație, mulțumire și pasiune în viața voastră. Vă dorim succes în tot ceea ce vă propuneți, fie că vă veți continua studiile sau veți urma o carieră profesională!

Îi felicităm pe șefii de promoție și le mulțumim pentru mesajele transmise. Decanii voștri de suflet au dorit de asemenea să vă transmită mesajele lor la finalul unui capitol important din viața voastră.

Felicitări și succes, promoțiile 2017-2020!

Conducerea Facultății de Matematică și Informatică

Șefi de promoție

Informatică română

Teofana Enăchioiu

Dragi colegi,

În loc de aceste rânduri scrise, trebuia să ne strângem mâna, să ne îmbrățișăm și să stăm de vorbă, privind spre ce va urma.

În toți acești ani, m-am ghidat după un singur motto: „Nu am ajuns până aici ca să mă opresc acum”. Și niciunul dintre noi nu a făcut-o. Împreună ne-am pregătit pentru viitor și am încredere că fiecare dintre noi va ajunge acolo unde și-a propus.

Cu bune, cu rele, eu mai pot un pic. Dar voi?

Informatică engleză

Trifan Titus

Marc-Titus Trifan

Totul este posibil dacă investești timp și efort în ceea ce ți-ai propus să faci. Să fim recunoscători pentru drumul parcurs și încrezători în ce va urma. Mult succes tuturor!

Informatică germană

Ţurcan Olga

Olga Țurcan

Felicitări tuturor absolvenților anului 2020 pentru efortul depus ca să depășim provocările cauzate de circumstanțele excepționale din acest an. Felicitări pentru dedicarea și munca depusă în anii de facultate, și mult succes în tot ce doriți să obțineți în viitor.

Informatică maghiară

Bándi Nándor

Nándor Bándi

Kívánom, hogy életutunkat a folyamatos tanulás és a körülöttünk lévők iránti megbecsülés jellemezze.

Doresc ca restul vieții noastre să fie caracterizat de învățarea continuă și aprecierea față de cei din jur.

Matematica informatică română

Paula-Sorina Marian

Sfârșitul acestor trei ani plini de muncă, obstacole, dar și fericire reprezintă un moment în care ne bucurăm de roadele efortului depus în acești ani alături de cei ce ne-au fost aproape, chiar dacă într-un mod diferit în acest an. Vă doresc mult succes în continuare în tot ceea ce veți realiza!

Matematica informatică engleză

Anamaria Sfîrlea

Anamaria Sfîrlea

Pentru generația noastră, care a reușit să își finalizeze studiile, în pofida unei crize globale, momentul absolvirii rămâne ca o dovadă a faptului că, atunci când luptăm cu adevărat pentru idealurile noastre, reușim să le împlinim.

Matematica informatică maghiară

Banto Barbara

Barbara Banto

Helló, világ! A szükséges és elégséges kíváncsisággal és lelkesedéssel jövünk.

Hello world! Venim cu curiozitatea și entuziasmul necesar și suficient.

Matematica română

Rusu Camelia-Stefania

Camelia-Ștefania Rusu

Dragi colegi, sper că această ultimă perioadă ne-a învățat pe toți să trăim în prezent și să ne bucurăm de fiecare moment, chiar și de un curs obișnuit, sau plimbarea până la cămin. Va doresc mult succes, dar mai ales sănătate, că-i mai bună decât toate!

Matematica maghiară

György Tőtős

György Tőtős

Alegerile noastre, sunt cele care arată cu adevărat cine suntem, mai mult decât abilitățile noastre. – Albus Dumbledore (J.K. Rowling, Harry Potter și Camera secretelor)

A döntéseinkben, nem pedig a képességeinkben mutatkozik meg, hogy kik is vagyunk valójában. – Albus Dumbledore (J.K. Rowling, Harry Potter és a Titkok Kamrája)

It is our choices, that show what we truly are, far more than our abilities. – Albus Dumbledore (J.K. Rowling, Harry Potter and the Chamber of Secrets)

Decani de suflet

Informatică română

Lect. dr. Dan Suciu

Informatică engleză

Lect. dr. Sabina Surdu

Informatică germană

Conf. dr. Christian Săcărea

Matematica informatică română

Drd. Bogdan Mursa

Matematica informatică engleză

Lect. dr. Anca Grad

Matematica română

Conf. dr. Natalia Roșca și Lect. dr. Anca Grad

Specializările în limba maghiară

Mesaj din partea cadrelor didactice ale Departamentului de Matematică şi Informatică al Liniei Maghiare