Lansarea concursului de algoritmică MindCoding 2016

Societatea Hermes împreună cu Consiliul Studenților de la Facultatea de Matematică și Informatică organizează în acest an ediția a treia a concursului de programare MindCoding. Concursul va consta din 4 runde desfăşurate online pe www.mindcoding.ro, iar primii clasaţi se vor califica la runda finală, care va avea loc cu sprijinul Facultăţii de Matematică și Informatică intre 13 și 15 mai în Cluj-Napoca.

Concursul MindCoding își propune să strângă pasionații de informatică din toată țara, indiferent de vârstă, încurajând colaborarea informaticienilor din mai multe orașe. Cu această ocazie, participanții vor descoperi oportunitățile pe care le oferă angajatorii din Cluj-Napoca, dar și posibilitățile de studiu din cadrul Universității  “Babeș-Bolyai”. Pe parcursul rundelor online, concurenții vor putea cunoaşte potenţiali angajatori prin intermediul bannerelor și problemelor sponsorizate. La runda finală, participanții vor asista la prezentări ale companiilor din Cluj-Napoca și ale universității, interacționând în mod direct cu reprezentanții acestora.

Pentru mai multe detalii referitoare la concurs, regulament și mod de organizare consultați pagina de Facebook https://www.facebook.com/mindcodingcluj sau site-ul www.mindcoding.ro, pe care vă puteţi înscrie şi participa.

MindCoding 2016