MindCoding 2016 – algoritmika verseny

A Societatea Hermes (a kolozsvári BBTE Matematika és Informatika Kar diákszervezete) és a Matematika és Informatika Kar Diáktanácsa közös szervezésében harmadszorra kerül sor a MindCoding 2016 programozói versenyre. A verseny 4 online fordulóból áll, és a www.mindcoding.ro honlapon zajlik. Az első helyezést elérő versenyzők bekerülnek a döntőbe, amelyre Kolozsváron kerül sor 2016. május 13. és 15. között, a Matematika és Informatika Kar támogatásával.

A MindCoding2016 országos versenyt mindazok figyelmébe ajánljuk, akiknek kortól függetlenül szenvedélye az informatika. Az informatika iránt érdeklődők együttműködését szeretnénk elősegíteni országos szinten. Ez alkalommal a résztvevők betekintést nyerhetnek a kolozsvári munkaerőpiac által felajánlott lehetőségekbe, illetve a Babeș–Bolyai Tudományegyetem képzési kínálatába. Az online fordulók során a versenyzők megismerkedhetnek a potenciális munkaadókkal a bannerek és szponzorált feladatok révén. A döntőben a verseny résztvevői előtt bemutatkoznak a kolozsvári cégek, valamint a BBTE is, és ezek képviselőitől személyesen is lehet kérdezni, tájékozódni.

A versenyre, a szabályzatra, valamint a szervezésre vonatkozó bővebb információkat a verseny Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/mindcodingcluj) vagy a www.mindcoding.ro honlapon lehet elérni, amely a feliratkozás és verseny felülete is.

MindCoding 2016