Curios despre IQ-ul tău oficial? Mensa România vă provoacă la o testare gratuită pentru studentii UBB

Curios despre IQ-ul tău oficial? Mensa România vă provoacă la o testare gratuită pentru studentii UBB în 10 iunie 2023, ora 14.00.

Mensa este o societate fondata in Oxford, Marea Britanie, in 1946, cu scopul de a identifica si pune in legatura oameni cu un coeficient foarte inalt de inteligenta. Calitatea de membru Mensa este deschisa tuturor celor care au un coeficient de inteligenta (IQ) destul de ridicat pentru a se clasa in primii 2% oameni din lume.

Obiectivele Asociatiei sunt: sa identifice, sa promoveze inteligenta umana si sa o aplice in beneficiul umanitatii; sa incurajeze cercetarea folosirii caracteristicilor si naturii inteligentei; sa asigure un mediu intelectual si social pentru stimularea si incurajarea membrilor sai.

Incadrarea unei persoane printre cei mai inteligenti 2% oameni din lume se dovedeste prin sustinerea unui test asistat de catre un proctor, aprobat de Mensa International si de psihologul national al Mensa Romania si organizat de membri Mensa.

Pentru un start smart de sesiune, vă invităm la un test Mensa de IQ în 10 iunie  2023 de la ora 14:00 la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Matematica si Informatica, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 1, sala Nicolae Iorga  (2/I ) la etajul 1 in Cladirea Centrala a Universitatii.

Studenții UBB beneficiaza de gratuitate, bifand in formularul de inscriere „invitatie”.

Aplicați pe link pentru a vă rezerva locul. Când aplicați alegeți INVITAȚIE ca metodă de plată. Aici puteți aplica: https://mensaromania.ro/inside/app.php/enroll/enrolled/new?fbclid=IwAR3sChkI6ns2l6eV_-snusAbPi-Po3mkuUFyNTHLMckOwmOWsc-MSasM8oA