Concursul Mate-Info UBB – Inscrierea unui candidat nou

Pentru a va inscrie la Concursul MATE-INFO UBB 2023 trebuie sa efectuati urmatorii pasi:

  1. Sa platiti taxa de inscriere in valoare de 300 RON completand formularul: https://plati.ubbcluj.ro/ro/Event/Details/150. Dupa finalizarea cu succes a platii, veti primi un email de confirmare plata, la care trebuie sa ii faceti o captura (print screen) si sa o salvati in format pdf sau ca si imagine.
  2. Sa finalizati inscrierea completand formularul: https://forms.gle/6dn9SB4Zi4qhz58m9. Dupa finalizarea completarii formularului, veti primi un email de confirmare inregistrare pe adresa de email completata in formular, care va contine si numarul dvs de concurs.

In cazul in care candidatul nu primește e-mailul de confirmare in termen de 24 ore, este rugat să trimită un e-mail la adresa admitere.cs@ubbcluj.ro. Candidații sunt rugați să își verifice atât inbox-ul cât şi directorul spam/junk din căsuța de e-mail. E-mail-ul de confirmare va cuprinde un număr de concurs. La finalul fiecărei zile din perioada de înscriere, numerele de concurs ale candidaților înscriși vor fi afișate pe pagina facultății la următoarea adresă: https://www.cs.ubbcluj.ro/concursul-mate-info-ubb-2023/lista-candidati/

Pentru orice probleme, va rugam sa ne scrieti la adresa admitere.cs@ubbcluj.ro.