BBTE Matek-Infó verseny – a jelentkezők beiratkozása

A 2023-as BBTE MATEK-INFÓ versenyre való beiratkozáshoz az alábbi lépéseket kell követni:

  1. Be kell fizetni a 300 lejes beiratkozási díjat az alábbi űrlap kitöltésével: https://plati.ubbcluj.ro/ro/Event/Details/150. A sikeres befizetést követően egy erről szóló visszaigazoló e-mailt küld a rendszer, amelyről képernyőképet (print screen) kell készíteni, és ezt lementeni PDF vagy képformátumba.
  2. A beiratkozást véglegesíteni kell a https://forms.gle/6dn9SB4Zi4qhz58m9 űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltésének véglegesítése után a regisztráció visszaigazolásáról egy e-mailt küld a rendszer az űrlapon megadott e-mail címre, amelyben a jelentkező versenyszámát is megosztjuk.

Amennyiben a jelentkező 24 órán belül nem kapja meg ezt a visszaigazoló e-mailt, kérjük, küldjön egy levelet az admitere.cs@ubbcluj.ro címre. Kérjük a jelentkezőket, hogy a bejövő leveleken kívül ellenőrizzék az e-mail postafiókjuk Spam/Junk mappáit. A visszaigazoló e-mailben egy versenyszámot is küldünk. A beiratkozási időszakban, minden nap végén a kari honlapon közzétesszük a beiratkozott jelentkezők versenyszámát, az alábbi oldalon: https://www.cs.ubbcluj.ro/concursul-mate-info-ubb-2023/lista-candidati/.

Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban, kérjük, írjanak az admitere.cs@ubbcluj.ro e-mail címre.