The Developers – experts to experts conference

The Developers este o conferință dedicată comunității dezvoltatorilor software și tehnologiei, care va avea loc la Cluj Innovation Park în data de 14 iunie. Evenimentul, ajuns la a cincea ediție, adună în același loc profesioniști, experți și pasionați de domeniul IT. Cu un program bogat și variat, conferința se concentrează pe cele mai recente tendințe și inovații din industrie, de la dezvoltarea web și mobile la inteligența artificială, securitate cibernetică și cloud computing.

Facultatea de Matematică și Informatică susține evenimentul ca partener educațional încă din 2019. De asemenea, remarcăm prezența pe scena evenimentului, pentru al doilea an consecutiv, a colegului nostru Dan Mircea Suciu, lect. dr. în cadrul Departamentului de Informatică al Facultății de Matematică și Informatică. De această dată el va participa alături de Peter Leeson și Bogdan Mureșan într-un panel de discuții despre metode Agile de dezvoltare a proiectelor software.

Mai multe detalii despre eveniment, agenda acestuia și lista speaker-ilor invitați sunt disponibile la adresa: www.the-developers.ro.