Studenți ai facultății noastre, membri în comisia științifică a Concursului Interjudețean de Matematică și Informatică Grigore Moisil

În perioada 25-27 martie 2023 a avut loc la Bistrița a XXXV-a ediție a Concursului Interjudețean de Matematică și Informatică ”Grigore Moisil”, destinat elevilor de giminaziu și liceu din clasele V-XII.

Studenți ai facultății noastre, majoritatea foști participanți la acest concurs, au schimbat tabăra fiind de această dată membri în comisia științifică a concursului. Mulțumim pe această cale studenților Zoltan Răzvan-Daniel, Ignat Alex-Matei, Marin Ciprian, Pop Alex-Nicolae, Pop Bogdan, Râpeanu George, Gabor Ioana, Sîrbu Alexandru-Paul, Bejan Andrei, Borcani Robert, Curuțiu-Mereșan David, Trifan Octavian Alexandru, Todașcă Daniel, Rusu Raluca, Măierean Mircea și colegilor lect. dr. Pătcaș Csaba-György și conf. univ. dr. Șerban Camelia care au reprezentat facultatea noastră la acest concurs în calitate de membri în comisia științifică de informatică.

Cu emoții, unul dintre studenții facultății noastre și fost participant la acest concurs ne-a mărturisit:

“Majoritatea dintre noi am fost, la rândul nostru, participanți la acest concurs. Acum, în postura de studenți și membri în același timp în comitetul științific de informatică, suntem extrem de bucuroși că am reușit să aducem valoare și să asigurăm continuitatea concursului interjudețean „Grigore Moisil”.

Procesul de elaborare a subiectelor a rezultat într-o reușită pentru noi, provocându-i pe elevi să vină cu soluții ingenioase la setul de probleme pe care l-am propus, totodată aceste probleme fiind surse de inspirație în procesul de învățare al elevilor.

Pentru fiecare dintre noi, atât foști olimpici și entuziaști ai programării competitive, cât și dascăli cu experiență în elaborarea de probleme pentru olimpiade si concursuri, aceasta a fost o experiență din care am reușit să învățăm foarte multe, atât din punct de vedere organizatoric, cât și tehnic. Felicitări tuturor participanților și vă ținem pumnii pentru participarea la viitoarele olimpiade și concursuri!”