Studenta Facultății de Matematică și Informatică, Sorana Gălan, invitată în panel-ul de lansare a Women4Cyber Romania

Sorana Gălan, studenta Facultății de Matematică și Informatică la două specializări de masterat: Securitate Cibernetică și Matematici avansate a participat la evenimentului de lansare Women4Cyber Romania, eveniment desfășurat la sediul Microsoft Romania, la București în data de joi, 21 martie 2024. Sorana a fost invitată să participe la unul dintre panelurile de lansare dezvoltat în jurul subiectului: „AI and high risk application: Defence, Attack, Regulation”, unde a vorbit despre considerentele etice primordiale în utilizarea inteligenței artificiale în sporirea capacității de apărare împotriva atacurilor cibernetice asupra organizațiilor sau utilizatorilor simpli.

În cadrul evenimentul s-a adresat printre altele, problematica discrepantei de gen în cadrul securității cibernetice și susținerea femeii de a se vizualiza în postura de profesionist în domeniul Securității Cibernetice.

Multumim atât Soranei pentru ca a reprezentat cu succes facultatea la acest eveniment deosebit, cât și dnei Octavia Lojniță, vice-președinta și fondatoare organizației Women4Cyber Romania pentru că a făcut posibilă această participare.