Romanian Space Initiative

Salutări tuturor pasionaților de spațiu din Cluj-Napoca!

🔭💙📢

Venim cu o provocare. Dar, mai întâi, să ne prezentăm:

ROSPIN-Romanian Space Initiative este un ONG menit să aducă domeniul spațial și industria construită în jurul său mai aproape de tinerii români. Astfel proiectele pe care le propune au ca scop dezvoltarea abilităților practice și soft ale participanților săi prin conectarea acestora cu industria și domeniul academic. 😮

Profund conectată de coordonatorii principali, Comunitatea locală ROSPIN din Cluj își propune să apropie pasionații de spațiu, indiferent de nivelul de studii, locul de muncă sau implicarea anterioară în domeniu. Proiectele și activitățile organizate la nivel local vor dezvolta în continuare discuția despre spațiu din Cluj-Napoca, în timp ce vă vor ajuta să întâlniți oameni noi care împărtășesc aceeași pasiune.

Exprimați-vă interesul pentru domeniul spațial în formularul de mai jos și alăturați-vă nouă în explorarea acestei industrii aflată în continuă dezvoltare. Astfel veți avea ocazia să fiți primii care aflați de cele mai bune și mai exclusiviste evenimente din domeniu, împreună cu nume mari și "vedete" din industria spațială din Europa și nu numai. Nu uitați să vă verificați e-mailurile. Venim cât mai curând cu vești noi și oportunități mari!

Haideți să facem #RomâniaSpațială împreună!🌌💙

Formularul în limba română: https://forms.gle/KAjzeNQXSja2opqi9