Prezentarea masteratului de Securitate Cibernetică ce va debuta la Facultatea de Matematică și Informatică sub egida EIT (European Institute of Innovation & Technology)

Dragi studenți,

În data de 9 februarie 2023 (joi), ora 15:30, se va desfășura on-line o prezentare a masterului de Securitate Cibernetică ce va debuta la Facultatea de Matematică și Informatică sub egida EIT (European Institute of Innovation & Technology). Vor fi prezentate oportunitățile pe care acest program de masterat le oferă, precum obținerea diplomei de master de la două universități europene de top (double degree), certificare EIT, mobilități internaționale, școli de vară, dar și posibilitatea de a urma un plan de învățământ ce pune un puternic accent pe componenta de inovare și antreprenoriat pe lângă cea de securitate cibernetică.

De asemenea, se va răspunde la întrebările studenților vis-a-vis de acest program.

Studenții interesați sunt rugați să se alăture team-ului Microsoft Teams cu codul p352ki8, prezentarea având loc în data de 09.02.2023 (joi) pe canalul General începând cu ora 15:30. Accesul la prezentare se va putea face și la acest link (pentru persoane interesate din afara Universității Babeș-Bolyai).

De asemenea, transmitem rugămintea studenților de a disemina acest anunț pe grupurile de Facebook ale anilor 3 nivel licență, toate specializările și toate limbile de studiu (română, maghiară, germană și engleză).