A Matematika és Informatika Karon az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet) égisze alatt induló kiberbiztonsági magiszteri képzés bemutatása

Kedves Hallgatók,

2023. február 9-én (csütörtökön) 15:30-kor kezdődik a Matematika és Informatika Karon az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet /European Institute of Innovation & Technology) égisze alatt induló kiberbiztonsági magiszteri képzés online bemutatója. Ennek keretében ismertetjük a magiszteri program által kínált lehetőségeket, mint például a két legjobb európai egyetem mesterképzésének megszerzése (kettős diploma), EIT-tanúsítvány, nemzetközi mobilitás, nyári egyetemek, valamint a kiberbiztonság mellett az innovációs és vállalkozói komponensre is nagy hangsúlyt fektető tanterv felvétele.

A képzési programmal kapcsolatos hallgatói kérdésekre is választ adunk.

Az érdeklődő hallgatókat arra kérjük, hogy a p352ki8 kóddal csatlakozzanak a Microsoft Teams csoporthoz, a bemutató előadásra 2023. február 9-én (csütörtökön) 15:30 órától kerül sor a General csatornán. A szakbemutató előadáshoz ezen a linken is lehet majd csatlakozni (a Babeș–Bolyai Tudományegyetemen kívüli érdeklődők számára).

Kérjük a hallgatókat, hogy ezt a felhívást osszák meg a III. évfolyam, minden szakirány és minden tagozat (román, magyar, német és angol) Facebook-csoportjaiban is.