Manuscrito – Marele premiu Innovation Labs 2022 pentru studenții noștri

Pentru al doilea an consecutiv marele premiu Innovation Labs este câștigat de o echipă a facultății noastre. Echipa formată din Andrei-Mihai Vasil, Tudor Tișe, Octavian-Alexandru Trifan,  Anastasia Susciuc (studenți la Informatică engleză, anul 2), respectiv Paul Tudor Pop și Maria Gliga-Hambeț (studenți la UTCN) au prezentat o aplicație care include algoritmi de AI pentru a ajuta ajute copii să scrie de mână, să citească și să facă exerciții de aritmetică simplă.

Manuscrito a obținut șu premiul pentru cel mai bun proiect educațional EMEA al finalei Imagine Cup 2022, precum și premiul programul FIX al municipiului Cluj-Napoca.

Innovation Labs este cea mai mare competiție de inovare adresată studenților, aflată la a zecea ediție. Ediția 2021 a fost câștigată tot de reprezentanți ai facultății noastre (Anon Auto ML, Mihai Anton și Georgian Bădiță).

Felicitări întregii echipe pentru efortul, pasiunea și perseverența pe care au investit-o în proiect. Echipa a fost nominalizată pentru a reprezenta UBB la competiția StageTwo. Stage Two este o rețea de peste 45 de universități de top din Europa, care urmăresc viziunea de a conecta universități de top, startup-urile de mâine, lideri din industrie și capital de risc dincolo de granițele naționale.

Dacă doriți să rămâneți la curent cu progresul echipei, îi puteți urmări pe social media:

https://www.facebook.com/manuscrito.ro
https://www.instagram.com/manuscrito.app/
https://www.linkedin.com/company/manuscrito-app/

sau pe website-ul lor:

https://www.manuscrito.ro