Înscrie-te la Incubatorul Național JA BizzFactory 2022

Înscrierile la Incubatorul Național JA BizzFactory™ 2022 sunt deschise până pe 28 ianuarie (inclusiv).

Această oportunitate se adresează studenților (vârsta maximă de participare pentru studenți: 30 ani) organizați în echipe de 2-5 membri împreună cu un profesor coordonator (pot fi formate și echipe mixte de la facultăți/universități diferite).

Incubatorul este cea mai importantă componentă a programului internațional de Antreprenoriat Junior Achievement. Cele mai bune echipe din țară vor reprezenta România la finala europeană a competiției de antreprenoriat, Gen-E.

Înainte de a completa formularul de înscriere, vă rugăm consultați și acest document suport. Ulterior, echipele selectate pentru etapa următoare vor fi sprijinite pentru a-și dezvolta planul de afaceri.

BizzFactory™ are rolul de a dezvolta competențe antreprenoriale, digitale și de comunicare necesare pentru profesiile viitoare. De asemenea, acesta are și rolul de a-i motiva pe tineri să treacă de la idee la pilot de afacere sau start-up. Pe perioada incubatorului, tinerii vor beneficia de acces la resurse pe teme de antreprenoriat, sesiuni de training și consultanță susținute de specialiști și pot accesa gratuit la cursuri și certificări internaționale.