În vizită la Facultatea de Matematică și Informatică cu ocazia săptămânii „Şcoala altfel” din şcoli şi licee

Și în acest semestru, Facultatea de Matematică și Informatică își deschide porțile elevilor din învățământul preuniversitar care doresc să viziteze facultatea. Vizitele se pot desfășura fie fizic (la sediul facultății), fie online.

Dorim astfel să oferim șansa unui număr cât mai ridicat de elevi să simtă pulsul vieții din facultatea noastră, să obțină informații despre programele noastre sau despre admitere, să pătrundă tainele universului vizitând Observatorul Astronomic sau să ia contact cu laboratoarele de informatică NTT Data, MHP, Porsche, IoTLab și Bitdefender sau cu un super calculator de tip cluster asemănător celor de la NASA.

Departamentul de Informatică

Responsabil: Lect. dr. Adriana Coroiu, adriana.coroiu@ubbcluj.ro
Responsabil: Lect. dr. Alina Calin, alina.calin@ubbcluj.ro

Datele de vizită pentru programarea întâlnirilor in acest an sunt: 10 aprilie, 17 aprilie, 22 aprilie, 15 mai, 29 mai.

Întâlnirile se vor desfășura începând cu ora 12:00.

Rugăm școlile care solicită o astfel de vizită să se programeze completând formularul de la adresa https://forms.office.com/e/juRhr7ddzN cu cel puțin trei zile lucrătoare înainte de vizită.

Departamentul de Matematică

Responsabil: Lect. dr. Anca Grad, anca.grad@ubbcluj.ro

În cadrul programului „Școala Altfel” Departamentul de Matematică oferă posibilitatea de vizită pentru întâlniri în următoarele date: 5 aprilie 2024, 12 aprilie 2024, 17 mai 2024, 24 mai 2024.s

Întâlnirile se vor desfășura începând cu ora 08.30, la cladirea centrala UBB, in sala T. Popoviciu, etajul 1.

Rugăm școlile care solicită o astfel de vizită să se programeze completând formularul de la adresa https://forms.office.com/e/McKJd4GfxQ  cu cel puțin trei zile înainte de vizită.

Vă așteptăm cu drag!