Concursul studenţesc „Best IBM Cloud Application”

IBM România vă invită să participaţi la concursul studenţesc “Best IBM Cloud Application”, concursul se adresează tuturor studenţilor (Licenţă sau Masterat) din toţi anii de studii şi are ca scop popularizarea în rândul studenţilor a resurselor pe care IBM le oferă gratuit universităţilor.

Pentru a participa la concurs studenţii trebuie să realizeze o aplicaţie care să ruleze în IBM Cloud sau să folosească un serviciu IBM Cloud, dintr-un domeniu de aplicativitate ce este la alegere. Aplicaţia va fi descrisă în maxim 2 pagini, conform template-ului ataşat, de asemenea se va face o prezentare video de 5 minute în care se va prezenta aplicaţia, prezentarea video va fi încărcată pe youtube.

Trimiterea descrierii aplicaţiei se va face până la data de 28 Mai 2020 la adresa: florin.anton@ro.ibm.com

Rezultatele vor fi comunicate în data de 1 Iunie 2020.

Elemente ajutătoare pentru participarea la concurs:

  1. Se creează un cont folosind adresa de email instituţională pe portalul: ibm.com/academic
  2. După conectare se merge în meniul de sus la Technology şi se selectează IBM Cloud.
  3. În pagina deschisă se merge mai jos în tabul Resources şi se selectează în secţiunea Get started with IBM Cloud, linkul Learn more
  4. În pagina care s-a deschis Get started on IBM Cloud, se creează un cont gratuit ce va fi folosit pentru a dezvolta aplicaţia.
  5. Va reîntoarceţi în pagina de la pasul 3 şi în tabul Resources se selectează în secţiunea IBM Developer, linkul Learn More
  6. În pagina deschisă (Build Smart), se merge mai jos şi se pot consulta secţiunile (din stânga) Code Patterns şi Tutorials. Secțiunea Code Patterns vă permite să accesaţi aplicaţii deja scrise sa vedeţi demonstraţii pentru aceste aplicaţii şi să descărcaţi codul aplicaţiilor pe care îl puteţi folosi pentru a vă dezvolta propria aplicaţie. Secţiunea Tutorials vă permite să accesaţi şi să parcurgeţi tutoriale pentru a dezvolta o anumită aplicaţie.

Vă dorim succes!