Bosch Future Mobility Challenge

Dragi studenți,

Suntem bucuroși să vă invităm la a patra ediție a Bosch Future Mobility Challenge, competiție ce va avea loc în data de 16 Mai 2021 in Cluj-Napoca. Acest eveniment este destinat studenților indiferent de anul și ciclul de studiu – licență sau masterat – și are drept scop dezvoltarea de algoritmi de condus autonom pentru mașini la scala 1/10, mașini pe care vi le vom pune la dispoziție.

Cazarea și transportul la Cluj, pentru faza finală, vor fi asigurate de către Centrul de Inginerie Bosch din Cluj.

În 2021 vom avea participanți din peste șase țări europene, iar premiul întâi în valoare de 4500 EUR nu poate decât să vă motiveze să creați voi mașina care să parcurgă perfect traseul.

Deadline-ul pentru aplicare la competiție este 08.11.2020, iar documentele necesare și mai multe detalii despre eveniment le găsiți pe site-ul http://www.boschfuturemobility.com.

Pentru a vedea atmosfera din finala competiției din 2019, urmăriți after-movie-ul la: https://boschfuturemobility.com/videos-2019/. Finala competiției Bosch Future Mobility Challenge 2020 va avea loc în 18 octombrie, iar after-movie-ul va apărea la scurt timp după eveniment pe site-ul competiției.

Pentru orice informații vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail: futuremobilitychallenge@bosch.com

Vă urez mult succes și abia aștept să ne vedem!

Malvina Kocsis
Innovation and University Relations
Bosch Engineering Center Cluj