Ai vrut vreodată să construiești un satelit? RCRC e șansa ta!

RCRC (Romanian Cansat/Rocketry Championship) este conceput pentru a inspira studenții să-și construiască proprii sateliți personalizați, în forma unei doze de suc și oferă oportunități de învățare practică care pot fi aplicate viitoarelor lor cariere ca oameni de știință sau ingineri.

Fie că aveți deja cunoștințe minime de electronică, programare, ori despre Arduino sau dacă doar vă pasionează subiectul și v-am făcut curioși, tot ce trebuie să știți pentru a putea completa această experiență spațială se află la câteva click-uri distanță. Aici venim în sprijinul vostru cu mai multe detalii despre competiție, atât prin broșura proiectului cât și printr-un Info-Event, marți 17 ianuarie de la ora 21:00, în care vom răspunde live curiozităților și nelămuririlor voastre. Pentru a vă înscrie la Info-Event accesați acest link.

Prin acest program, studenții pot dobândi cunoștințe despre explorarea spațiului, cum să construiască, să lanseze și să folosească propriii sateliți și alte tehnologii pentru a explora universul nostru, precum și să primească feedback cu privire la proiectele lor de la experți din industria aerospațială.

Așa că ce mai așteptați, înscrieți-vă chiar acum și nu ratați aceasta oportunitate!