Start pregătirii de performanţă în matematică, susţinută de Fundaţia Nouă ne Pasă prin programul ”Hai la Olimpiadă!”

Pregătirea de performanţă în matematică, susţinută de Fundaţia Nouă ne Pasă prin programul ”Hai la Olimpiadă!” (https://www.nouanepasa.ro/hai-la-olimpiada), îşi va continua activitatea şi în acest an şcolar. Centrul este coordonat de către Departamentul de Matematică al Facultăţii de Matematică şi Informatică de la Universitatea Babeş-Bolyai, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

Cursurile, organizate pe clase, au loc în zilele de sâmbătă (orele 10-12 clasele V-VIII şi 12-14 clasele IX-XII) în săli din Clădirea “Mathematica” a Universităţii Babeş-Bolyai, str. Ploieşti, nr. 23-25 şi vor fi ţinute de cadre didactice universitare, profesori de liceu şi studenţi cu rezultate şi experienţă în pregătirea tinerilor capabili de performanţă.

Înscrierea pentru participarea la cursurile centrului de pregătire pentru performanță "Noua ne pasa/Hai la Olimpiadă!" se va face complectand formularul de pe pagina https://www.nouanepasa.ro/inscrieri-hlo, deschis în perioada 10 septembrie 2022 – 11 octombrie 2022.

Cursurilor vor începe în data de 22.10.2022.

Persoana de contact: prof. univ. emerit dr. Dorel Duca, e-mail: dorelduca@yahoo.com