Rezultate concursului de admitere nivel licență, septembrie 2023

Rezultate concursului de admitere nivel licență, septembrie 2023

Procesul de confirmare incepe de azi 11 septembrie 2023 si se termina in 13 septembrie 2023, ora 10.

  1. Candidaţii care au fost admişi  la concursul de admitere ȋn sesiunea iulie 2023 la o altă specializare din cadrul facultăţii pe locuri bugetate şi au depus cerere pentru una din noile specializări şi se regăsesc pe listele publicate mai sus e nevoie sa intre in platforma admiterii pentru confirmarea locului la noua specializare prin completarea contractului de studiu.
  2. Candidaţii care au fost admişi  la concursul de admitere ȋn sesiunea iulie 2023 la o altă specializare din cadrul facultăţii pe locuri cu taxă şi au depus cerere pentru una din noile specializări şi se regăsesc pe listele publicate mai sus e nevoie sa intre in platforma admiterii pentru confirmarea locului la noua specializare prin completarea contractului de studiu, achitarea  taxei de scolarizare conform tabelului care se gaseste aici.
  3. Orice problema aveti cu privire la confirmarea locului, va rugam sa o adresati prin email la adresa: admitere.cs@ubbcluj.ro, iar Comisia de Admitere va raspunde in cel mai scurt timp posibil solicitarii dvs.
  4. Candidatii care nu au de platit taxa de scolarizare la confirmarea locului in perioada 11-13 septembrie 2023 sunt rugati dupa completarea contractului de scolarizare sa trimita un email la adresa rares.surdu@ubbcluj.ro pentru finalizarea procesului de confirmare
  5. Toti candidatii admisi in listele de mai sus trebuie sa isi confirme locul primit. Neconfirmarea locului obținut conduce la pierderea locului obținut si la eliminarea din concurs.
  6. Un candidat declarat admis pe un loc sau aflat in asteptare poate participa la o noua redistribuire (pentru a obtine un loc la o specializare aflata mai in fata in lista sa de optiuni) numai daca bifeaza in platforma admiterii ca doreste sa participle la noua redistribuire. In caz contrar, candidatul nu va mai participa la redistribuirile din etapele de confirmari urmatoare.