Redistribuirea locurilor de cazare rămase libere pentru anul universitar 2022/2023

Studenţii interesaţi în obţinerea unui loc de cazare rămas disponibil, trebuie să completeze formularul si sa incarce o cerere pe  adresa https://forms.gle/9Dnkui5uWhEJGxs3A  până la data de 4.10.2022, ora 13:00.

Cererea de recazare

IMPORTANT: La redistribuirea locurilor de cazare se va ţine cont doar de cererile trimise în această etapă! Cererile vor fi procesate în ordinea mediilor. Studentii care nu si-au ocupat locul de cazare in prima etapa si solicita un loc de cazare la redistribuiri, trebuie sa prezinte un document justificativ scanat impreuna cu cererea (un singur fisier)  de ce nu s-a prezentat in perioada stabilita. In caz contrar, cererea acestuia la redistribuiri nu va fi luata in calcul.

Locuri neocupate de catre studentii repartizati initial sunt in caminele:

Căminul 16 Hasdeu (băieţi), Căminul 1 Haşdeu (băieţi), Căminul 1 Haşdeu (fete),  Căminul Economica 1 (fete şi băieţi - mixt), Căminul Economica 2 (fete şi băieţi - mixt), Căminul 14 (fete şi băieţi).

Rezultatele redistribuirilor în căminele studențești pe locurile rămase libere prin necazarea studenților în prima etapa de cazare, vor fi afisate pe pagina facultatii in baza codului UNIC si in ACADEMIC INFO in data de 4 octombrie 2022 dupa orele 19,00, iar cazarea se va putea face incepand de miercuri, 5 octombrie 2022, orele 9,00.