Prezentare Grab privind automatizarea procesului de producere a hărților folosind metode bazate pe inteligență artificială

Facultatea de Matematică și Informatică împreună cu Compania Grab vă invită la o prezentare a unui proiect de cercetare desfășurat în colaborare, bazat pe inteligență artificială pentru automatizarea procesului de producere a hărților și a rezultatelor obținute până acum.

Grab este cea mai importantă platformă de superaplicații din Asia de Sud-Est, oferind servicii de zi cu zi care contează pentru consumatori.  Mai mult decât o aplicație de transport și livrare de alimente, Grab oferă o gamă largă de servicii la cerere în regiune, inclusiv servicii de mobilitate, mâncare, pachete și livrare de alimente, plăți mobile și servicii financiare în 428 de orașe din opt țări.

Sunt invitați să participe cadrele didactice și studenții interesați de aplicațiile inteligenței artificiale. Prezentarea va fi susținută în limba română, urmând să răspundem interactiv oricăror întrebări din partea studenților.

Vă așteptăm miercuri, 16.11.2022, de la ora 12:30, sala C335, Campus FSEGA (str. T. Mihali, nr. 58-60) la prezentare!